De tweede kamer is onze volksvertegenwoordiging. Toch is het ook een elitaire club, met een gemiddeld opleidingsniveau dat  hoog boven het gemiddelde van de bevolking uit torent. Volgens een van de meest prominente klimaatwetenschappers op deze aardbol, professor Richard Lindzen van MIT, is juist de elite is het meest vatbaar voor global warming praatjes. De gewone man doorziet het spel, zegt hij in een radio-interview.

Chapeau!
De PVV wil de kloof tussen politiek en burger slechten en staat kritisch tegenover de elite. Chapeau voor Wilders dat hij een gewone Nederlander, een ADO-fan, de kans geeft zich te ontwikkelen tot iemand die in de kamer ook het gezonde verstand (scepcis!) van de gewone man kan vertolken. Bovenstaande video toont hoe zeer Richard de Mos, voormalig onderwijzer en directeur van een basisschool – al is  gegroeid in luttele maanden als kamerlid. Chapeau! Als hij deze groei verder doormaakt, moeten Diederik Samson en Femke Halsema alvast maar extra debating-training gaan volgen.