kusireport

Een van deze beste marketingtrucs is iets erg spannends aankondigen. Bijvoorbeeld dat de aarde over 50 jaar vergaat. Of dat je volgend jaar met een vervoerrevolutie komt (Dean Kamen – Segway). Of de bioscoopfilm der bioscoopfilms (Blair Witch Project). Of dat er bij gebrek aan parlementair onderzoek een Nederlands boek over Climategate gaat komen (oeps heb ik dat gezegd?).

Op korte termijn gaat er morgenvroeg iets spannends gebeuren. Op kusi.com lezen we vandaag:

KUSI meteorologist, John Coleman, has an amazing story to tell of science gone bad, and new revelations as the “climategate” scandal comes to the United States. Join us on Thursday, January 14th, at 9pm, Pacific Time, for the special report that will explode the global warming myth!

Het is toch wel boeiend waar John Coleman, oprichter van The Weather Channel en prominent klimaatscepticus, morgenvroeg mee gaat komen. Zou hij echt nieuwe specifieke feiten en inzichten rondom Climategate komen?  De aankondiging suggereert dat hij nieuwe links met de Amerikaanse situatie ziet. Het is niet helemaal duidelijk of het item ook online te bekijken zal zijn morgenvroeg om 6 uur onze tijd. Via climatedepot.com zal er wel snel een link naar de uitzending te vinden zijn.

Hieronder ter introductie een serie van 4 Youtube video’s van deze man met wijsheid van jaren…