NLmedia

Stephen McIntyre plaatste dit weekend een bericht waarin hij lezers oproept links te plaatsen naar mediaberichten over climategate. Ik denk dat de tijd rijp is om hetzelfde te doen, maar dan voor de Nederlandse media (kranten, tijdschriften, radio, tv). Want de Nederlandse media beginnen het onderwerp nu ook meer en meer op te pikken.

Links naar relevante blogberichten op andere blogs zijn welkom. Vooral als  het minder voor de hand liggende blogs zijn. De Dagelijkse Standaard en De Klimatosoof volgen we zelf wel. Vooral gaat het ons om links naar de offline wereld: TV, radio, kranten en magazines. Denk aan De Wereld Draait Door, waar Neppérus en Samsom praten over IPCC-gate. Of zoals Richard Tol in een van de commentaren opmerkte, Leo Meyer, die op Radio 1 het IPCC verdedigt. Stuur vooral ook mediamomenten door die de alarmistische lijn prediken of een neutrale positie innemen. We willen het hele gebeuren breed belichten.

Linksboven zie je een knop naar een pagina NL media linkdump. Geef daar in de reacties aan waar je iets gezien hebt. Zo mogelijk met url. Bijbehorende foto’s en bestanden kun je eventueel mailen naar info @ climategate.nl.  Geef steeds een korte omschrijving van het onderwerp (zonder waardeoordeel) en in geval van radio en tv, vermeldt eventueel bij welke minuut het fragment begint en eindigt.

Hajo is best handig met video en audio rippen en knippen. We zullen zo veel mogelijk fragmenten ook weergeven en kort becommentariëren in aparte blogberichten.