greeneconomybali

Uitgelekt discussiepaper voor ministerieel overleg Bali

Vanochtend viel bovenstaand uitgelekt discussiepaper voor het ministerieel overleg op Bali in mijn inbox. Bij deze laat ik het aan de reageerders over om waardevolle elementen eruit te verzamelen en becommentariëren.

Het is interessant om te zien dat Climate Change nu nog maar een bijrol speelt in een bepleite grote push naar naar een Groene Economie. Met 1 triljard dollar per jaar aan stimulus moet de “Lange Groene Mars” gestalte krijgen. Gezien deze eindeloze lijst green economy books op Amazon.com is de wereld er helemaal klaar voor.

Hieronder enkele video’s die een ander sceptisch geluid laten horen….

Kritische geluiden over de groene economie
(Op Youtube.com zijn de pro-groene economie video’s in de meerderheid)