De Verenigde Naties gebruiken natuurlijk geen Microsoft-producten en flashvideo hebben ze nog niet ontdekt. Nee, ze werken nog met de bijna in vergetelheid geraakte technologie van Realplayer. Het is me niet gelukt de volledige ruim 19 minuten durende stream van de persconferentie rondom de installatie van Robbert Dijkgraaf als leider van het “onafhankelijke IPCC-onderzoek” te rippen. bekijk deze zelf via deze link (kijk bij 10 maart 2010). Hierboven alleen een korte van Youtube geplukte compilatie waarop Ban Ki-Moon zeer fraai alle klassieke verschijnselen van coginitieve dissonantie demonstreert.

Koeien weer op stal
Maar… laten we van de nood een deugd maken en hier een collectie publiceren van verschillende videoboodschappen rondom het “nieuwe onderzoek ter verbetering van de IPCC-procedures”, zoals Dijkgraaf het formuleert. We beginnen met de klimatoloog Pat Michaels van het Cato Institute die op RussiaToday al op 3 maart typisch Amerikaanse VN-sceptische kanttekeningen plaatste. In zijn woorden beoogt het onderzoek de “ontsnapte kudde koeien terug in de stal te drijven”.

Hieronder meer video’s rondom het IPCC onderzoek….

Jim Clancy op CNN

Europarlementarier Nick Griffin eist ook EU-onderzoek

Meer gerelateerde video’s gezien? Zet de link in de reacties…