Maandagochtend 19 april rond half negen, voorafgaand aan de hoorzitting in de Tweede Kamer, gingen Kees Vendrik en Marcel Crok met elkaar in debat op radio 1. Ze zaten gebroederlijk naast elkaar in Studio Desmet in Amsterdam, terwijl de interviewster vanuit Hilversum opereerde. Luister hieronder naar het behoorlijk evenwichtige interview dat vrij aardig laat zien waar de wegen van een scepticus en een alarmist scheiden.

[audio:/crokvendrikradio1.mp3]

Hieronder mijn voorstel voor een vervolgdebat:

Ik stel voor:

een debat tussen enerzijds Arthur Rörsch die de stelling verdedigt dat de fysica rondom het basale opwarmingseffect (nog afgezien van de feedbacks dus) van CO2 zeer ingewikkelde moeilijk te bevatten materie is, en Kees Vendrik die dan nader mag toelichten wat hij in bovenstaand interview beweert, namelijk dat dit HAVO3 natuurkunde is.