De eerste Climategate.nl-poll is geëindigd in een verhouding 8:1 vóór het weer omdraaien van de reactie-volgorde. Vanaf dit moment staan de nieuwste reacties dus weer onderaan de rij onderaan elk bericht. Een groot voordeel daarvan is dat de volgorde van de geneste reacties (antwoord op antwoord op antwoord op reactie)  gelijk is aan de algemene reactie-volgorde. Ook komt onze reactievolgorde nu weer overeen met collega-sites zoals WUWT.

Prijs
Om toch snel de nieuwste reacties te kunnen zien, staat er nu in de rechter sidebar (kun je verbergen) een widget met  de 15 nieuwste reacties gegroepeerd per blogpost. Tevens kun je nu op elke reactie stemmen om aan te geven of je een bepaalde reactie waardevol vond of niet. Waarschijnlijk nemen we dat mee binnen het project Antenne Klimaat en Duurzaamheid met de al aangekondigde prijs voor de meest waardevolle reageerder tussen 12 april en 12 oktober 2010.

Goede tendens
Zeer spoedig komt er een pagina met een etiquette voor de reageerders. Spui hieronder alvast in de reacties wat je daar graag in wilt hebben. Trouwens, de tendens is zeer goed momenteel: bijna alle reacties zijn correct, open-minded, beleefd, nieuwsgierig, informatief etc. Chapeau!