Sommige nieuwtjes arriveren traag. Pas met het artikel van James Delingpole in The Guardian online van 26 september gonst het op internet (Google search) over de Bilderberg Meeting 2010 (de groep die volgens Reuters helemaal niet bestaat) waar als discussiethema op de agenda stond: Global cooling. Eerlijk is eerlijk: het weblog thruthoffering.com had het verhaal al op 29 juni drie weken na de meeting 2010 in Spanje.

Heeft dit iets te betekenen? Allemaal speculatie. Doe ik niet aan mee. Wel haal ik toch weer even deze klassieker van H.L. Mencken (1880 – 1956) uit de kast:

The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary.

En als de globale elite in juni 2010 dan in Spanje besloten heeft dat het wispelturige gedrag van de weer- en klimaatgoden ook wel weer in de neerwaartse richting als prachtige bangmaker benut kan worden als global warming weer uit ons collectieve geheugen is verdwenen… zou onze lieve Bea ons dan tenminste alvast willen verklappen hoe koud het gaat worden?

Hieronder een kleine collectie weinig opwekkende Bilderberg cartoons en afbeeldingen…

Hotel Dolce aan de golfbaan van Terramar, de locatie van de Bilderberg Meeting 2010

Dit is echt waar! Probeer het zelf op Reuters.com!

Wat lezen we hier?

By Jim Tucker Jr.

As the super-secret Trilateral Commission (TC) was meeting behind locked and guarded doors at the luxurious Four Seasons resort hotel in Dublin, Ireland May 8, participants were upset to learn that awareness of their evildoings was surging in the United States.

The same day, the Republican Party of Maine threw out its Establishment-approved platform and adopted a manifesto that denounced “efforts to create a one-world government,” called for abolishing the Federal Reserve System and ridiculed global warming as a “myth.” Each of these matters is dear to the hearts of members of the Trilateral Commission and its brother group, Bilderberg. Their traditional goal is world government, and these stateless plutocrats have exploited the hysteria over “global warming” for profit.