UPDATE: zie onderaan dit bericht

Sprakeloos zijn we vanochtend als we deze video zien van een Amerikaanse astronomieprofessor van Lousiana State University die zijn sceptische studenten ringeloort over hun opvattingen over klimaatverandering. Dit keer hopen we dat het een practical joke is van alarmisten die sceptici op het verkeerde been willen zetten, maar we vrezen van niet. En als het geen hoax is stel ik voorzichtig de vraag: “Wat heeft dit met astronomie te maken?”

Hieronder nog een tweede langere opname met meer ruwe footage (voor zover nog ruwer mogelijk is):

Ook het hele college is nu beschikbaar op video. Hierin zien we dat de hoogleraar niet knettergek is maar alle groepen toeschreeuwt ook de alarmisten. Later vervolgt hij met een meer doorsnee global warming verhaal.

Hier de volledige video…

Full Video: LSU Astronomy Class from Campus Reform on Vimeo.

Ik heb ook wat toegevoegd aan http://en.wikipedia.org/wiki/Bradley_E._Schaefer. Eens zien of dat mag blijven staan.