Robert Jensen

Luister naar het enigszins joviale maar niet minder waarachtige interview dat Marcel Crok had met Robert Jensen. De uitzending was 8.15 uur vanochtend op Veronica radio. Het lukt Robert Jensen aardig Marcel “los te maken” en hem eens meer joviaal zijn visie te laten delen. De tennisleraar Marcel deelt met speels gemak behoorlijk rake tikken uit.

Zo zie je dat het voorzichtige moeilijke manoeuvreren binnen de officiële politiek correcte circuits – waar Marcel een meester in is – hem doorgaans wat krampachtiger dan wel beheerster tonen dan hij ook kan zijn. De vraag is dan ook: “Wil de ware Marcel Crok nu opstaan!”

[audio:http://www.staatvanhetklimaat.nl/wp-content/uploads/2010/11/jensen_20101119_klimaat.mp3|titles=jensen_20101119_klimaat]

Bestel trouwens via deze link Marcels boek als je het nog niet had gedaan.