‘Gekleurde’ analyse van Noorderlicht-recensie

In een eerste reactie op VPRO Noorderlichts recensie van De staat van het klimaat noemde ik het 8000 woorden tellende stuk een vat vol tegenstrijdigheden en onduidelijkheden. Om door de bomen het bos te kunnen zien ben ik met drie kleuren gaan aangeven waar collega Elmar Veerman het met het boek eens is (groen) en waar niet (rood of blauw), waarbij blauw de categorie stropopredenering vormt. Vandaag eerst groen. Alles bij elkaar is Veerman best kritisch op het IPCC. Lees verder hier.

Door | 2011-01-12T21:02:20+00:00 12 januari 2011|1 Reactie

Eén reactie

  1. Turris 12 januari 2011 om 15:49- Antwoorden

    Er zijn dus serieuze fouten gemaakt door het IPCC, maar er is gelukkig geheel niets aan de hand met het IPCC, dat de toets der wetenschappelijke kritiek niet kan weerstaan, zo samengevat is het Noorderlicht commentaar op de Staat van het Klimaat.

    Apart! Heel apart!

Geef een reactie