Onze groene vrienden weten hun helden wel te kiezen zeg!

Volgens nieuw onderzoek heeft de invasie van Genghis Khan 700 miljoen ton CO2 uit de atmosfeer gehaald. Hij deed dit door 40 miljoen tegenstanders af te slachten, een hoogst effectieve manier om het huidige klimaatprobleem op te lossen.

Heeft de auteur van de Green Agenda dan toch gelijk en staan we aan de vooravond van een nieuwe genocide, de grootste ooit? Is dat de reden waarom er per EU decreet massaal voedsel aan de markt onttrokken wordt om autobrandstof van te maken?

Vaclav Klaus, de huidige President van de Tjechische Republiek en auteur van het uitstekende boek ‘Blue Planet in Green Shackles’ waarschuwde ons al eerder voor de ‘moordzuchtige kant’ de ‘environmental movement’ en de verregaande adoptie van hun ideeën door de EU.

Tijdens een voordracht onder de aankondiging  ‘The Climate Change Doctrine is part of Environmentalism, not Science’, op uitnodiging van de Global Warming Policy Foundation in London, vorig jaar october zei President Klaus ondermeer het volgende:

We are subject to a heavily biased and carefully organized propaganda and a serious and highly qualified forum here, on this side of the Atlantic, that would stand for rationality, objectivity and fairness in public policy discussion is more than needed. That is why I consider the launching of the foundation an important step in the right direction. The current debate is a public policy debate with enormous implications.[3] It is no longer about climate. It is about the government, the politicians, their scribes and the lobbyists who want to get more decision making and power for themselves. It seems to me that the widespread acceptance of the global warming dogma has become one of the main, most costly and most undemocratic public policy mistakes in generations. The previous one was communism.The climate change doctrine, It is not a new doctrine.[16] It has existed under various headings and in various forms and manifestations for centuries, always based on the idea that the starting point of our thinking should be the Earth, the Planet, or Nature, not Man or Mankind.[17] It has always been accompanied by the plan that we have to come back to the original state of the Earth, unspoiled by us, humans.[18] The adherents of this doctrine have always considered us, the people, a foreign element.[19] They forget that it doesn’t make sense to speak about the world without people because there would be no one to speak. In my book, I noted that “if we take the reasoning of the environmentalists seriously, we find that theirs is an anti-human ideology” (p. 4). We should say loudly: this coalition of powerful special interests is endangering us.

U weet het nu, de doctrine van klimaatverandering is de opvolger van het Communisme en een mensenlege planeet schijnt het hoogste ideaal te zijn.

President Klaus heeft gelijk, hoe lang luisteren we nog naar dit soort malloten die ons met steeds doldriestere claims bestoken en hoe lang geven we toe aan de EU en hun niet te stillen machtshonger die ten koste gaat van onze eigen welvaart en onze vrijheid?

President Klaus raakt de kern van de klimaatdiscussie als hij zegt: “Het is klimaatcontrôle of vrijheid”.

Tijdens een voordracht voor het EU Parlement hebben we kunnen zien hoe onbeschoft en bedreigd een aantal parlementariërs reageerden op de woorden van President Klaus toen hij een pleidooi hield voor onze vrijheid en het gebrek aan een evenwichtige oppositie aan de kaak stelde.

Ik ben het  roerend met hem mee eens. Het is één minuut voor twaalf. Het is erop of eronder.