James Hansen is furieus op Obama en de vorige democratische  administraties.

“Hansen was not happy with the current Obama administration, as despite offering his services “I never heard back anything from the White House”. This “lame” approach, he said could be seen in past Democrat administrations”:

Nowhere is the lame middle-of-the-road go-slow compromise approach clearer than in the case of nuclear power. The [Obama] Administration has been reluctant to admit that the Carter and Clinton/Gore administrations made a huge mistake in pulling the U.S. back from development of advanced nuclear technology.

Wat kan ik zeggen, kennelijk beschikken ze over mensenkennis daar in het Witte Huis en waren ze na één bezoekje klaar met onze activist wiens acherban helemaal niets van nucleaire energie moet hebben.

Bovendien heeft Hansen zelf gezegd dat China de VS zou moeten onderwerpen aan hun totalitaire systeem.

Zo maak je snel vrienden in de USA.

Aan een man die zulke uitspraken doet wil geen enkele President zijn handen branden, zelfs President Obama niet.

Nee, James Hansen is zeker niet het middelpunt van de wereld.

Een paar jaar dwangarbeid in een chinese kolenmijn zal hem zeker dichter bij het middel punt van de aarde kunnen brengen

en hem wellicht genezen van zijn ‘carbon’ fobie.

Link via Icecap.us