Wie is Prof. Richard A. Muller? Lees na op Wikipedia. Het is deze Muller, die zo zegt hij ook aan het einde van de video, met een nieuw team met politiek gespreide funding werkt aan een nieuwe ethisch wél te verantwoorden publicatie van een bruikbare paleo-temperatuurreeks (zie Marcel’s artikel hierover).

Laatst realiseerde ik me ineens dat de functie van dit blog dezelfde is als die van een huisarts:

de patiënt in een goed humeur houden terwijl het lichaam zichzelf geneest.

De patiënt dat zijn de sceptici die ziek zijn van de leugens en verdraaiingen van de alarmistische kliek samen met het “gepeupel” die fiscaal en moreel de dupe zijn van de nonsens. Het lichaam? Dat is de wetenschap zelf. En met de daar ingebouwde prachtige regelmechanismen gaat deze patiënt zichzelf genezen. Deze Muller zou straks wel eens in aanmerking kunnen komen voor de eerste natuurwetenschappelijke sceptische Nobelprijs! Als hij straks zijn publicatie klaar heeft, zal het overduidelijk zijn dat dat het hele IPCC gebeuren nog fouter is geweest dan de hoax van de Piltdown mens. Nog even geduld.