We moeten alles uit de kast halen om duidelijk te maken hoe gestoord de wereld is dat we een plantenmeststof (zie video) en een stof die synoniem staat met zowat alle welzijn en welvaart in deze wereld tot gifstof hebben gedemoniseerd. En dus ga ik vanaf nu openlijk mijn ontzetting uitspreken over het feit dat er MANNEN met MANNELIJKE beroepen in MANNELIJKE vakgebieden die zich door het VROUWELIJKE emo-eco-bio-geneuzel hebben laten castreren en die zich er niet eens voor schamen!

Het begon toen ik gisteren in De Pers het artikel Van kolen is de lol wel af las. Essent CEO Peter Terium toont moed door te zeggen dat hij WEIGERT om briefjes van vijftig mee te stoken in de kolenoven (biomassa kost 40 à 50 euro per megawattuur meer dan kolen). Heel moedig, maar in een moeite door pleit hij wél voor een leveranciersplichting waarmee de hele branche zou worden verplicht een gelijke hoeveelheid biomassa te verstoken.

Afsluitend stelt de interviewer hem de vraag:

U blijft een trotse kolenbrander?

Teriums slappe antwoord:

‘Nee, ik ben geen trotse kolenbrander, een trotse energieverzorger. En dat is niet altijd gemakkelijk in de huidige politieke discussie.’

Waar gaat het heen als MANNEN niet meer trots mogen zeggen dat ze KOLENBRANDER zijn? Vandaag van hetzelfde laken een pak op de voorpagina van De Telegraaf (zie lees verder onderaan dit bericht): de vervoersorganisaties TLN en KNV zijn tegen het EU-plan voor de elektrische auto, maar onderschrijven wél absurde de CO2-doelstellingen?!?  Waar gaat het heen als MANNEN niet meer trots mogen zeggen dat ze van AUTO’S en BENZINE en VERBRANDING en ONTPLOFFINGEN houden? En dat omwille van de grootste wetenschappelijke leugen aller tijden!

Daarom vanaf vandaag de geen-klimaatballen-lijst:

[table id=2 /]Hieronder het Telegraaf artikel van vandaag waarin de BOVAG zich subtiel positief onderscheidt: