David Menzies viert Human Achievement Hour

Zaterdagavond 20.30 uur. Earth Hour. Het beste bewijs dat de mensheid zijn verstand heeft verloren (pak deze krankjorem quote van de Australische staatssecretaris van klimaater even bij) en dat het Wereldnatuurfonds zo verziekt is als de Katholieke Kerk ten tijde van Maarten Luther (anno nu niet veel beter trouwens). Eén voordeel hebben mensen met gezond verstand vandaag de dag op hun evenknieën ten tijde van Koning Philips II of Kameraad Stalin: je mag nu gewoon laten horen dat je het er niet mee eens bent, zonder dat je als ketter op de brandstapel of in een Goelag belandt. Ach maar wat is erger:

  • de brandstapel – waarmee je nog à la Jan Hus martelaarstatus verwerft en je als sceptische klaploper ook in één klap van je financiële zorgen bent verlost;
  • of als armlastige scepticus als excuustruus worden opgetrommeld in een openbaar debat met gladde subsidiesponzen. Rypke overkwam het gisteren nog. Lees zijn artikel!

In de reacties op Rypke’s artikel wordt terecht opgemerkt dat het hoog tijd is dat Nederlandse vissers de Rotterdamse haven gaan blokkeren uit protest tegen het stijfkoppige onwetenschappelijke ecologisch beleid. Doen! Humor met lasers boven Toronto Dat het ook met meer humor kan bewijst de Canadese journalist en conservatieve commentator David Menzies. Zaterdagavond om half negen zal hij net als vorig jaar in de voortuin van zijn huis in Richmond Hill (zie Google Maps) met vier gehuurde gigantische lichtbakken de hemel van Toronto doen oplichten! Velen volgen zijn voorbeeld.

“Ik hoef mijn adres niet te geven. Je loopt of rijdt gewoon naar de bron van het licht”, aldus een goedlachse Menzies die zijn stunt Human Achievement Hour noemt. “Vorig jaar kwamen ook enkele groene hippies naar BBQ onderaan bij de lichtbakken. Ze vroegen: “Why?” Ik bood ze een hamburger aan, maar die wezen ze af. Dit jaar heb ik wat vegaburgers ingeslagen.” In dit artikel in Toronto Sun lees je het hele verhaal.

Hieronder de bijbehorende video: Onderstaande video is op 27-03 om 11.30u vervangen door een juist gesychroniseerde versie

  

Laat auto vol uur draaien! Doe vanavond ook mee met Human Achievement Hour. Zet alle lampen van je huis aan en laat de motor van je auto een vol uur draaien met groot licht en knipperlichten. iemand die op dit gebied van wanten weet is natuurlijk Richard de Mos. Voor als je hem gemist had: hieronder het hilarische filmpje van Powned over hoe groen De Mos’ huis wel niet is….