Frans Lomans

Breaking news: met dank aan René Leegtes (VVD) knuppel in het KNMI-hok eindelijk openlijk klimaatscepticisme op BNR Nieuwsradio! Dit optimistische praatradiostation dreigde bijna alle sympathie te verliezen doordat bijvoorbeeld Harmke Pijpers (die zo bekakt-ambtelijk praat als Louïse Fresco) als een duurzaam aapje naar de pijpen danst van groenrechtse en groenlinkse fantasten.

Vanochtend echter een 8 minuten lange droomdiscussie in BNR Aan de Slag onder leiding van Paul van Liempt (klinkt als Jan – Candle Light – van Veen). Elsevier columnist Siep Wynia en Mirjam van Immerzeel van CEOme lukt het met uitstekende frisse argumenten om in deze korte tijd Frans Lomans, hoofdredacteur van zowel Panorama en Nieuwe Revu en daarmee leidend opiniemaker in Nederland, compleet om te lullen naar het standpunt dat het KNMI inderdaad opgedoekt dan wel geprivatiseerd mag worden en dat de klimaathype zorgt voor uiterst dubieuze klimaatwetenschap en klimaatpolitiek.

[audio:http://www.climategate.nl/wp-content/audio/BNR_Nieuwsradio-20110630-11-31-38.mp3]

Hierboven de full audio. Geniet! Heerlijk…