Hoe gezegend zijn wij met een Maxime Verhagen en een paar windmolentjes op Urk. In Australië is het doek echt gevallen met het beleid van premier en Labour-leidster Julia Gillard. Deze blogpost draait om twee recente video’s van dames die op memorabele wijze het beleid aanvallen en dan met name de pas ingevoerde all pain for no gain CO2-tax.

Met dit soort mannetjesputters aan de basis kan Australië nog gered worden van de ondergang tot door eigen elitaire domheim geknecht en spoedig door China leeggeroofd continent. Misschien is het toch niet een volk dat voor ecotyrannen zwicht (lees en huiver over de 200 net aangestelde carbon cops). Voorlopig heeft het er alle schijn van dat het licht daar gedoofd is en dat zij lijf en goed zullen verliezen.

Hieronder de tweede dame…..

… wat ons mannen natuurlijk aan de Nationale Ontgroeningsdag herinnert  ….

En dit is wat commentator Andrew Bolt ervan maakt met vanaf 3:45 een interview met Richard Lindzen.

Afsluitend wat James Delingpole ervan maakt.