Voorspelde temperatuur overdag op 14 en 15 september en passage koufront met sneeuw in Minnesota (roze kleur)

Het roemruchte Gore-effect slaat alweer toe. Keurig samenvallend met de 24 hours of Climate Reality treft treft een koufront met sneeuw op de noordelijke staat Minnesota. Zou het eind september als Gore Groningen bezoekt daar ook al gaan sneeuwen?

Voor zover we er in Europa iets van gaan merken: vandaag zijn dus de 24 hours of Climate Reality die zo hoopt the Goracle de wereld op zijn kop gaan zetten en tegen alle verwachtingen in alsnog gaan redden van het aanstaande klimaatarmageddon. Beleef het mee op climaterealityproject.org of neem een dikke slaappil en wordt morgen weer wakker in die andere realiteit. Je weet wel die van stabiele energievoorziening en beter groeiende plantjes.

Enne o ja: check nog even dit actuele arctic sea ice bericht zodat je weerstand kunt bieden aan alarmistische borreltafels.