Dat mensen het lef hebben zo onheus te schieten op een hoogbejaarde eminence grise die nog steeds publiceert (!!!). Bah! Eerst blokkeert IPCC-vicepresident Van Ypersele een lezing van Fred Singer voor een Waalse variant van ons KIVI (zie artikel). Dan blijkt Nederland te zijn verrijkt met een vaderlandse variant overfanatieke inquisitoire Wikipediaan William Connolley die zich tot ieders verbazing ook nog eens Thegreatcornholio noemt.

Zie via deze link – http://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:Bijdragen/Thegreatcornholio – hoe deze Cornholio in lemma’s inricht of bewerkt over Fred Singer, Hans Labohm, de hockeystickcurve, Heidelberg Appeal Nederland, Lord Christopher Monckton, de groene rekenkamer (inmiddels verwijderd) etc etc.

Laat één van onze bloggers nu net een doorgewinterde Wikipediaan zijn die met vele onredelijke bijdragers al de degens heeft gekruist. Hupla: het Fred Singer lemma is nu getagd met NPOV (Neutraliteit betwist) en zie hier – http://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Fred_Singer – de hoofdschrijver reageert als door een wesp gestoken en begint gelijk op de man te spelen: geniet even mee!

De persoon, Hans Erren, die hier de neutraliteit van het artikel betwist, is een persoon die graag rondhangt op het blog ‘climategate.nl’, waar eenieder die een commentaar plaats waarin ze verklaren de theorie van de opwarming van de aarde te aanvaarden, door de auteurs van het blog worden uitgemaakt voor “trollen” (door blogger Hajo Smit, die mensen ook voortduren uitmaakt voor communisten), worden aangemaand verbannen te worden naar een ver eiland (Rypke Zeilmaker, die mensen ook voortdurend uitmaakt voor communisten) [… extreem statement m.b.t. niet meer actieve blogger Ron de Haan verwijderd; HS]. Dat er uit de hoek van dat blog kritiek op een wikipedia-artikel zou komen dat gefundeerd wordt met de nodige bronnen, is niet echt een verrassing.

Waarde Thegreatcornholio hartelijk dank voor deze openhartige feedback omtrent het blog Climategate.nl. En vooral erg veel succes in je debat met Hans Erren. Let op dat je niet hetzelfde lot treft als de grote roerganger Connolley. Ten aanzien van je identiteit hebben we trouwens al een vermoeden: Hans Erren is namelijk niet alleen Wikipediaan maar ook dialectdeskundige:

zijn taalgebruik en verdere edits wijzen op een Antwerpse oorsprong

Waarop onze man in Vlaanderen direct confirmeert:

Moeilijk in te schatten wie er achter zit, maar het zou inderdaad onze “Jules” kunnen zijn, waarvan overigens ook niets concreets bekend is…

En laat die Jules nu net uitgebreid geblogd hebben ter verdediging van de handelswijze van Van Ypersele inzake de Belgische lezing van Fred Singer, waarbij onze Rypke wederom een veeg uit de pan krijgt. Het kan verkeren.