Breaking news uit de Republikeinse nominatierace. Het leek een spannende strijd te worden tussen “sceptic” Rick Perry en “alarmist” Mitt Romney. Is de nog niet genomineerde Chris Christie degene die zal winnen volgens het spreekwoord: “Twee honden vechten om een been, de derde loopt er mee heen?” Nee, het is een nieuwe TEA Party kandidaat: de “echt zwarte” Herman Cain. Als een duvel uit het doosje heeft hij de straw poll in Florida gewonnen.

Uitslag: Cain 37.1 %; Perry 15.4 %; Romney 14.0 %; Rick Santorum 10.9 %; Ron Paul 10.4 %; Newt Gingrich 8.4 %; Jon Huntsman 2.3 %; and Michele Bachmann 1.5 %. Lees ook York: How Cain won Florida.

It’s a joke!
Hierboven een gelikte campagnevideo waarin hij een 9% flat tax propageert (als 10% goed genoeg is voor de kerk, dan is 9% goed genoeg voor Washington). Hieronder een rauwe truckervideo uit de oude doos waarin Cain over global warming en duurzame energie zegt: “It’s a joke!”


Wie maakt een transscript van de voor het klimaatdebat relevante passages?