Ben je in het Brusselse pluche net bekomen van de hemeltergende Clean Development Mechanism (CDM) HFC 23 fraude, krijg je dit: milities van CDM-erkende palmolie-exploitanten in Honduras vermoorden 23 boeren. Tja, dan moet onze Groenlinkser Bas Eickhout meteen weer aan de bak om de morele superioriteit van de milieupriesterkaste te verdedigen.

Lees het hele verhaal op Euractiv, je weet wel die door de duurzaamheidsindustrie betaalde portal waar Greenpeace lobbyïst Joris den Blanken zo close mee is. Nee dan de weergave van Lubos Motl die het verhaal wel in de juiste context plaatst, met een verwijzing naar de recente bloedige verdrijving van 20.000 keuterboertjes van voor klimaatprojecten gereserveerd land in Uganda.

Zo krijgen we toch nog de tot dusver onvindbare klimaatvluchtelingen en -slachtoffers waar de alarmisten zo hoog van opgeven! Rillingen! Zie foto hieronder…

Boeren uit Aguán, in het noorden van Honduras vermoord door particuliere milities in de naam van de strijd tegen global warming.