Bloggen is in! Ook Schaliegasvrij Boxtel doet het! En zo komen we er zonder uitgebreide onderzoeksjournalistiek snel achter dat de Rabobank en de familie van Oerle (wie dit ook mogen zijn) de klagers zijn geweest in een proces tegen Cuadrilla, een net Brits schaliegas-bedrijf dat onderdeel is van de meest welvaart- en welzijn- en vrijheidbrengende industrie die we hebben: de mijnbouw.

En wat zei de rechter:

Vormfout of zo iets. Niks aan de hand. Vergunning komt er wel, zeggen ze op het stadshuis. En de achterlijke groepering Boxtel Schaliegasvrij luidkeels juichen. Totdat ook daar alleen als het waait het licht zal branden. Arme gehersenspoelde idioten! En dat terwijl er in Nederland al 40 jaar probleemloos schaliegas wordt gewonnen!

Beste Boxelnaren… als je nu de volgende keer in het ziekenhuis ligt of je kind…. wees dan ook niet boos als de stroom uitvalt voor  een paar uur! Of droomden jullie nog van een groene rode toekomst? De Rabobank (lees: Herman Wijffels) maar niet gebeld voor commentaar.

Trap in bovenstaande video trouwens niet in de misleidende beelden van de film Gasland. Daarover schreef ik al eerder een artikel. Phelim McAleer legde regisseur Josh Fox het vuur na aan de schenen, maar de advocaten van Fox wisten de video van Youtube en Vimeo te weren. McAleer plaatste de video vervolgens op fightgaslandcensorship.com.

Wil je deze video ook verspreiden? Plak dan deze code op je website: <iframe src=”http://fightgaslandcensorship.com/videoplayer/videoplayer.html” width=”600″ height=”350″ frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>