Wie zich deze dagen druk maakt om een KNAW brochure, om Verhagens lelijke “green deal”, om de voorbereidingen voor Cancun, die is bijziend. Allemaal niet relevant. Net zo irrelevant als een edict van de bezetter kort voor D-Day. Nee we moeten echt weer dagelijks Radio Oranje luisteren!

Wie is er afgelopen nacht opgebleven voor het CNN GOP debate in de Ronald Reagan library in Las Vegas? Ik niet, maar mijn iphone scannen op de eerste reacties was wel het eerste wat ik deed vanochtend. En inmiddels heb ik ook de volle anderhalf uur gekeken en geluisterd. Voor niet ingewijden: Mitt Romney is een “warmist” duie heult met de vijand. Rick Perry is een sceptic of realist. Herman Cain noemt global warming en new energy: “a joke”! De laatste twee willen niets liever dan Amerika zo snel mogelijk energie-onafhankelijk maken door zo snel mogelijk alles uit de grond te gaan halen wat er maar uit te halen valt!

En geef ze eens ongelijk! Sinds het Solyndra drama gelooft niemand in Amerika meer in duurzame energie. En dit artikel bewijst dat de fossiele industrie ook de afgelopen jaren verreweg de meeste banen heeft gecreëerd van alle industrietakken. So much for green jobs!

Ooit vroeg een commentator aan Herman Cain (die in de GOP-peilingen gelijk op gaat met Romney en als enige ook al hoger scoort dan Obama): “Maar dat krijg je allemaal niet voor elkaar want als je straks president bent dan moet je gaan bakkeleien met de EPA”. Cains  antwoord zie je in de video hieronder:

Blijf dus luisteren naar Radio Oranje. Beste site om te volgen: realclearpolitics.com