Maarten van Aalst en Google

Met stip op 5 in Google

Google blokkeert Climategate.nl en andere klimaatsceptische sites nog steeds uit haar verder zeer bruikbare nieuwsdienst. Dat neemt niet weg dat onze site zo goed scoort in Google – met dank aan het onovertroffen WordPress en de noeste vlijt van de bloggers hier – dat zo’n leuk artikel over Maarten van Aalst meteen furore maakt in de zoekresultaten.

De ballen
Laat Maarten van Aalst meteen zijn advocaten inschakelen om te strijden tegen deze provocatie. Kan vast van het subsidiegeld van zijn fraaie Klimaatcentrum worden betaald. Wij hebben niet eens rechtsbijstand dus we verliezen toch wel. Misschien halen we het nieuws ermee: Maarten van Aalst klaagt toonaangevend klimaatblog aan. Misschien staat er een donateur of een pro bono advocaat op die waarschijnlijk gemakkelijk kan aantonen dat wij terecht mogen claimen dat Van Aalst de ballen verstand van klimaat heeft en des te meer van PR en zijn portemonnee.

Wederhoor? Maarten van Aalst: de reacties staan je open. Een gastblog ook. Stuur naar info@.

Hieronder de volledige printscreen van Google….