Klimaatkosmopoliet Maas Goote (D66) spaart airmiles voor úw toekomst

Zware onderhandelingen Dutch Night COP 18 in Durban
Het internationale Klimaatfeest in Durban (COP18) barst weer los deze week. Klimaatkosmopoliet Maas Goote, met eigen weblog Maasgoote.nl van het ministerie van Joop Atsma (bij ingewijden bekend als ‘Ministerie van Feesten en Partijen’) vliegt nu in 3 maanden tijd drie maal de wereld rond, om al zijn vrienden uit te nodigen/andere landen in Durban te overreden een Internationaal Klimaatbestuur van de grond tillen in 2012.

Burgeroorlog tegen klimaatverandering met dank aan Maas
Ons land blijft in zijn persoon Europa’s leidende klimaatmissionaris, die ook al het Groen Klimaatfonds (30 miljard euro EU-geld) van de grond tilde. Ons land doneerde 300 miljoen euro voor de burgeroorlog/strijd tegen klimaatverandering in Burundi. Met dank aan Maas.

Ik heb op zijn twitteraccount eens airmiles gespaard in 3 maanden: Rio, Panama, Kaapstad, London, Berlijn, Brussel, Kopenhagen Santiago, Johannesburg. Als ik een plaats gemist heb Maas, moet je het maar meedelen.. Nu wil ik niet protestants lopen zeuren, ik gun die man zijn kosmopolitische leven waarbij hij internationaal doorvergadert tot het lukt de temperatuur te laten dalen (till hell freezes over).

Lekker champagne (CO2) bubbelen op de Dutch Night in Durban. En ik snap dat hij ook nóg weer naar Rio wil komend voorjaar. En laten we dan de draad weer oppikken voor Azie, het Kyosei-akkoord om nog verder door te vergaderen, liefst in Bali Tropical Resort of zo.

Woensdag naar VN klimaattop Durban. Headlines gaan vast over (controverse over) toekomst Kyoto Protocol. Maar top gaat over heel veel meer!
17 november

Op 5 november zit hij alweer in Londen, maar dat is slechts één van de reisjes deze weken

Laatste voorbereidingen VN klimaattop. Team NL nu in London, Santiago, Brussel, Den Haag. Top begint over 3 weken. Ik zal dagelijks bloggen.

Om op 14 oktober weer naar kaapstad te vliegen

In Kaapstad nu, NL initiatief: dialoog met bedrijfsleven over klimaatonderhandelingen. Pragmatische stappen bespreken. #klimaattop Durban.
14 oktober


Nadat hij op 5 oktober al in Panama zat

VN klimaatonderhandelingen (Panama): G77/China eisen verlenging Kyoto Protocol. Da’s echter lege huls zonder, o.a., Canada, Japan, Rusland!
5 oktober

Wannneer hij in Rio zat heb ik dan even gemist, maar we krijgen komend voorjaar weer een herkansing.
maasgoote Maas Goote

On to Durban climate summit, coming up with stuff that works: Netherlands has planned talks with businesses. Sessions in Rio London Capetown
17 september

Geen drankgelag in Panama met CO2-opslag (Champagne), dat zal wel komen door de overheidsbezuinigingen

😉 Geen (officiele) Dutch nite in Panama, maar straks in Durban wel
13 september

Maar het was in Kopenhagen aangenamer.
In sunny Copenhagen to discuss 2012 plans on climate change negotiations with Danish incoming EU presidency. yfrog.com/nvczxej
2 september

Enzovoort, er moest nog met de ambassadeur uit Pretoria een mooie partyruimte in Durban geregeld worden, pardon delegatieruimte. En dan lekker los. Yo DJ

Ooh ja, Maas is hevig verontwaardigd over belastingvrijstellingen voor kerosine..

maasgoote Maas Goote
Subsidies op fossiele brandstof naar de $660 miljard? m.businessgreen.com/bg/news/211430…
4 oktober

Wat is klimaat ook al weer?
Kosmopolitisch Leven In Mateloze Afdracht Arbeidsbelasting Totnutvanelite (KLIMAAT)

Eerder was Maas Goote de belangrijkste drammer in Kopenhagen (COP15) die landen en nu bedrijven over wilde halen investeren in het ‘Groene Klimaatfonds’, waarin de Europese Unie voor 2012 liefst 30 miljard euro zou storten ter compensatie van socialistisch ressentiment naar de Derde Wereld. Ons land stortte daarin al 300 miljoen euro voor de burgeroorlog/strijd tegen klimaatverandering in Burundi.

Duurzaam burgeroorlog voeren zonder CO2-emissie
De AK47 is namelijk een CO2-emissiearm handwapen vergeleken met die Westerse M60. Het ideaal van het Ministerie van Feesten en Partijen is Ruanda, waar men het extra duurzaam deed: met kapmessen. En minder mensen is volgens klimaatonderhandelaars met de meeste ‘passie’uiteindelijk de beste manier om ‘de opwarming tot 2 graden te beperken’, of misschien zelfs 1,5 graad: al moeten ze over die extra halve graad nog wat langer vergaderen in Rio,Tropical Resort Bali, Grand Hotel New York etc etc . Ik zie nog minstens 20 COP-sessies komen voor Goote en Friends daar na vele Dutch Nights uit zijn gebubbeld.

Mondiaal bureaucratisch bestuur beste manier om wereldtemperatuur te reguleren
Dit is niet cynisch bedoeld. Ik geloof heilig in het nut van internationale Miljardenfondsen zonder controle als middel om de wereldtemperatuur te reguleren. En een internationaal bureaucratisch bestuur zonder controle is veruit de meest effectieve wijze om innovatie in gang te zetten. Kijk naar succesvoorbeelden als de Europese Unie, de hele wereld is jaloers op onze euro. Wie dat niet gelooft is een ontkenner.

Door | 2011-11-20T21:53:33+00:00 20 november 2011|8 Reacties

8 Reacties

 1. Boels069 20 november 2011 om 14:00- Antwoorden

  Opgevist van http://maasgoote.nl/biografie1

  ..

  Drie jaar geleden werd Maas hoofd van het internationale programma Klimaat en Energie op het Ministerie, en hoofd van de Nederlandse delegatie in de mondiale klimaatonderhandelingen. De afgelopen twee jaar is hij door Nederland uitgeleend aan de Europese Unie als hoofdonderhandelaar van de EU in de VN-klimaatonderhandelingen.

  Uitgeleend aan de EU zal toch niet inhouden dat NL hem nog betaald?

  In dat geval moet hem als ambtenaar gewezen worden op geldende regelen (in het openbaar geen uitingen doen over werkgerelateerde zaken).

  Mocht hij door de EU worden betaald dan gelden er kennelijk andere regels.

  Die moeten dan stringenter worden en de uitleenstatus moet permanent worden.

  Hij komt over als een zeer arrogante blinq-blinq-kwast.

 2. Turris 20 november 2011 om 17:28- Antwoorden

  Op het Ministerie van Infrastructuur en Milieu gaan in de periode 2012-2018 tussen de 2 duizend en 2.300 FTE's verdwijnen. Zo heeft Minister Melanie Schultz bekend gemaakt op 16-11-2011.

  Natuurlijk mag ook niet vergeten worden bij dit ministerie in de TOP en vooral in de "over de balk gegooid" klimaatprogramma's en klimaatpropaganda te snijden. Dat kan reeds op korte termijn zelfs.

  Totaal wordt er 17,5% bezuinigd op het huidige budget bij dit ministerie. Daarvoor gaat de organisatie op de schop en wordt de bedrijfsstructuur van het ministerie opnieuw ingericht

  Ook het PBL valt gelukkig onder de bezuinigingen.

  Niet alles is dus slecht nieuws, als je over de GroenLinks gepolitiseerde klimaatbureaucratie van dit voormalige VROM Ministerie leest.

 3. Rypke Zeilmaker 20 november 2011 om 21:59- Antwoorden

  Ik denk dat hij na de vele onofficiele Dutch Nights in de vele exotische steden nog wel meer dan één zoon verwekt bij meerdere klimaatgroupies, leuke baan.

 4. […] algemeen in een zekere categorie van gefortuneerde, veel vliegende, conferentiegrazende medemensen, zoals klimaatkosmpoliet Maas Goote, die airmiles spaart voor ónze toekomst: bij de Earth Summit in Rio in juni komen ze weer bij elkaar.Fonsenwervende campagnemultinational […]

 5. […] parasiet/kosmopoliet: Maas Goote (D666) Kijk wat klimaatkosmopolieten als Maas Goote (D666) via een Groenfonds wilden doen: 200 miljard euro belastinggeld uit Westerse landen per jaar roven om dat aan corrupte landen onder […]

 6. […] IUCN-directeur Maas Goote (D66)- typisch lid van de nieuwe klimaat-kosmopolitische profiteurselite- zo voor lobbyde als klimaatonderhandelaar voor de Nederlandse overheid, vliegend van Durban naar Azie en dan weer in Panama.  Iedereen in […]

 7. […] IUCN-directeur Maas Goote (D66)- typisch lid van de nieuwe klimaat-kosmopolitische profiteurselite- zo voor lobbyde als klimaatonderhandelaar voor de Nederlandse overheid, vliegend van Durban naar Azie en dan weer in Panama.  Iedereen in […]

Geef een reactie