Toen ik vanochtend deze weer machtig mooie tekening van Peter van Straaten (koop allemaal zijn zeur-app!) op het toilet zag dwarrelen, moest  ik hem even inscannen en publiceren. Meteen ook even nagekeken of 14-11 nu die “Dag van de duurzaamheid” was. Nee, het was inderdaad het gekkengetal 11-11. Iets van gemerkt? Ik niet. We weer zonde van zo’n met subsidie van subsidieclubs fraai gedesignde website die vervolgens via de eveneens onopgemerkt gebleven “nacht van de duurzaamheid” op 10-11 weer linkt naar nog zo’n top ikspringover.nl.

Ruimhartig
Ondertussen zoeken wij nog steeds sponsors om een jonge getalenteerde designer en een student voor een schappelijk uurtarief aan het werk te zetten voor het realiseren van een nieuw design voor Groenerekenkamer.nl, een bijpassend nieuw design voor climategate.nl en enkele wervings-, actie- en themasites. Ik heb al een toezegging voor 1000 euro van iemand die het met name van belang vond dat er op Groenerekenkamer.nl een ijzersterke kidspagina (ook voor het onderwijs) zou komen. We hebben nog enkele van dergelijke ruimhartige donaties nodig. Wie biedt?