Vast nummer op Wattsupwiththat.com zijn de cartoons van Josh. Op zijn eigen blog produceert hij aan de lopende band klimaatcartoons. En nu hebben wij…. Michel Sakkers. Hij is professional, heeft zich  spontaan gemeld en hierboven zien we zijn eerste productie. Wat mij betreft had er mogen staan: “Wel, dit keer sneeuwde het tenminste niet”. Maar het begin is er.

Nu is het aan ons om “onze cartoonist” voor “onze” goede zaak te koesteren en te voeden met ideeën. Dus zet hem op en gooi de reacties vol met dé klimaatcartoon die jij altijd al had willen zien. En laat hem alvast oefenen op de koppen van: Vellinga, Van Dorland, Verheggen, Strengers, Meyer, Dijkgraaf, Bregman, Verhagen (!!!) en ook hier wie ik vergeet in de reacties graag.

Go Michel! Wat je doet past perfect in de missie van deze site: satire en entertainment en infotainment rond de ondergang van de klimaathype. Het is ook zo verdomd amusant (als het niet zo zuur was voor onze portemonnee).