Als je bovenstaande bekijkt en video beluistert is het echt alsof je luistert naar Radio Oranje. Vreemd eigenlijk want Inhofe spreekt vanuit Washington. Bezet gebied dus. Bezet door de progressief urbane troepen van Obama. Maar toch al half bevrijd vanwege de Republikeinse meerderheid in Congress onder John Boehner. En hopelijk volgend jaar al volledig bevrijd als Newt Gingrich – nu ver vooruit in de peilingen na onttakeling campagne Herman Cain – of Mitt Romney president wordt.

Hoe lang nog?
Zat die Gingrich niet met Nancy Pelosi op een bankje global warming te lamenteren. Ja dat klopt. Maar ook hij is genezen: “Dat is het aller allerdomste wat ik ooit heb gedaan”, erkende hij onlangs in een interview.  Nu ook de meest uitgesproken nominatie-kandidaat alarmist Paul Huntsman is overgelopen naar het sceptische kamp weten we gewoon zeker dat de volgende Amerikaanse president een scepticus van het type drill, drill, drill zal zijn. Hoe lang duurt het dan nog tot D-Day en de bevrijding van Europa?