Mensen die in de ruimte zijn geweest kijken anders naar de wereld. But you can also overdrijf it

Wat is dat toch met hoogleraren die vroeger belangrijk werk deden, maar zich dan in allerlei wereldvreemde technische mislukkingen storten als de Supersof/bus – een farce die ieder mens met boerenverstand zag aankomen- om dan groen moraalprediker te worden en van hoger bewustzijn te getuigen?

Wubbo Ockels (@Ockels)
31-01-12 09:34
De klimaatverandering biedt nu voldoende sterk wetenschappelijk en juridisch fundament zodat een transitie van staten kan worden afgedwongen

Wat heeft hij in de ruimte gezien? Waar heeft hij dit opgelopen? We weten allemaal, dat de eerste foto van de blauwe planeet vanuit de ruimte tijdens ik meen de Apollo-missie bijdroeg aan het opkomend milieubewustzijn van de jaren ’60/’70. Het ‘ruimteschip aarde’, zo kwetsbaar. Maar dan. Wanneer gaat hij met pensioen, en helpt dat dan? Zo maar vragen die bij je opkomen, maar geen antwoorden..