De Elfstedentocht is afgelast, maar uit Amerika horen we “It giet Oan!” Rick Santorum heeft Clorado, Minnesota en Missouri gewonnen. Dat hij er mogelijk eentje zou winnen was vooraf bekend…. maar ALLEDRIE??? Plus nog het geweldige nieuws dat Ron Paul – de libertarische favoriet van de Amerikaanse jeugd – tweede is geworden in Minnesota. Dat biedt uitzicht op een ticket Santorum-Paul. In elk geval is de GOP nominatie nu niet langer een onderonsje tussen de twee klimaatopportunisten Romney en Gingrich.

Links:

  • Senator Inhofe zegt dat Santorum het klimaat precies goed begrijpt met video (link).
  • WSJ over de verbazingwekkende hattrick met overwinningsvideo (link)
  • Walter Shapiro over de kansen van Santorum (link)
  • Santorums TV-debat fragment over de Global Warming Hoax

Hieronder nog een fraaie toespraak van Santorum op de Colorado School of Mines….