Amerikaanse klimaatoorlogsoldatengraven in Vierville sur Mer Normandie.

Groene gekte kent geen grenzen, of wil de grenzen juist tegen klimaatveraangenaming verdedigen. We zagen al eerder dat de Nederlandse regering de strijd, ik mag wel zeggen burgeroorlog tegen klimaatverandering in Burundi sponsort met 300 miljoen euro ontwikkelingsgeld, voortvloeiend uit de Kopenhagengekte, veroorzaakt door onze klimaatkosmopoliet Maas Goote van het Ministerie van Milieu.

Nóg meer klimaatprobleemzoekers
Het arsenaal aan wereldvreemde academici strijdend tegen het klimaatspook is natuurlijk veel breder.Op een conferentie 21 maart onder aanvoering van Belg Wilfried Martens, blies het Centre For European Studies met het Centrum voor Milieuveiligheid (IES) de mythe verder leven in dat CO2 oorlogen veroorzaakt. Zie dit IES-perssbericht ‘climatechange is already redrawing the map’

De heethoofden van de Taliban? CO2 natuurlijk.
Building Climate Change Institutions, the case for environmental security. Deze link biedt een overzicht met sprekerslijst van de usual suspects als Van Ypersele, de klimaatbelg van het IPCC en leden van de Eurofiel-progressieve applausmachine. (het EP)

Climate change ‘requires military involvement’

Europe must start planning for military involvement in climate change preparedness and emergency response, participants at a workshop on the environment and security in the European Parliament were told on Wednesday.

Army intervention will be needed because the effects of climate change are likely to be felt abruptly, they were told. One speaker, Cleo Paskal of London-based thinktank Chatham House, pointed out that western societies will be hit hard because of their lack of “resilience” compared with developing countries.

Estonian MEP Indrek Tarand, from the Green/EFA group, is preparing a draft resolution on environment and security that will address military capabilities. He hopes to present his report to the parliament’s security and defence committee in June.

“We face a strategic challenge that requires a strategic response,” said rear admiral Neil Morisetti, the UK’s climate and energy security envoy.

Christian Kremer of the centre-right EPP said it would be harder to reach a global deal on climate change as resulting conflicts increase. Ms Paskal said climate-related geophysical changes were already affecting international agreements on water, fisheries and hydropower and policies on farming subsidies.

Klimaatveraangenaming doet mensen elkaar naar het leven staan
Allen voeren ze strijd tegen de ontkenners, om zo weer de gemiddelde neerslagwaarden en temperatuur van 1850 terug te krijgen. Je ziet dat hier ook op het terras in Langweer. Zodra de temperatuur hier stijgt in het voorjaar en de zon gaat schijnen, één en al knokkerij. Als u nu zegt: ja maar dat is populisme. Mag ik u dan vragen: ik verkondig hier niet mijn geloof, ú gelooft dat de tot nu toe gemeten milde opwarming conflicten veroorzaakt. In plaats van verdeling van water, voedsel, en dat juist klimaatbeleid oorlogen veroorzaakt dankzij het landjepik voor biofuels.