httpv://www.youtube.com/watch?v=CZ-4gnNz0vc

Nu Nederland wordt gereageerd door een nieuwe coalitie – de Kunduz-coalitie – roep ik elke lezer van deze website op om dit bericht met deze video maximaal te delen en zo mogelijk naar kamerleden en partijprominenten te sturen. Eerlijk gezegd heb ik goede hoop dat Jolande Sap redelijker is dan de naam van haar partij suggereert. Dat Roemer en Samsom en Wilders buitenspel staan is voor elk om een andere reden toe te juichen. Samsom vertrouw ik niet.

Rypke heeft al vele malen voorgerekend dat we amper zouden hoeven bezuinigen als we per direct alle duurzame subsidies zouden staken. Dat neem ik Wilders dan ook het meest kwalijk: dat hij zo monomaan anti-islam is dat hij ondanks het leuke voorwerk van Richard de Mos niet eens de bal voor open goal zag liggen om op het groene thema zowel anti-establishment als anti-Brussel te zijn.

Wat ik over Wilders en de PVV denk?

Al enkele weken voor Hero Brinkman afscheid nam van Wilders heb ik hier op deze website met ieder gedeeld dat ik klaar was met de geperoxideerde kuif. En nu is het echt einde oefening. Een tweede SP erbij. Hoe kon deze man van de rechtervleugel van de VVD zo links en zo onredelijk worden? Zonde van het weergaloze opbouwwerk: een klinkende naam. Veel beter dan de LPF. Een mooi logo. Een vliegende niet door windmolens doorkliefde vogel. VRIJHEID!

En nu blijkt Wilders een proleet die zijn oren laat hangen naar de proletariërs die hij als partijleden om zich heen heeft verzameld. Een soort Hugo Chavez avant la lettre. U bent arm? Ik ben solidair met u al gaat het vaderland erbij naar de knoppen.

Nee Wilders had niet alleen geld van Amerikaanse anti-islam denktanks moeten aanvaarden. Hij had ook eens een permanente studiereis door dat land moeten maken. Dan had hij geleerd wat vrijheid betekent. En dan had hij gezien dat er een hele politieke flank in Nederland openlag. TEA party. Taxed Enough Already. Small government. Daar zijn de handen ook in Nederland wel voor op elkaar te krijgen. Wij stammen af van Willem van Oranje. Wij zijn geuzen!

Rutte zet hem op: decimeer de PVV en wordt eens echt een goede conservatief. O ja, enne meer CO2 is meer groen!

httpv://www.youtube.com/watch?v=0_VmMIbWKoo

httpv://www.youtube.com/watch?v=rYssYnALgHc