Dit is weer eens breaking nieuws dat je gewoon met al je vrienden en kennissen moet delen, nadat je natuurlijk eerst even jezelf katapulteert tot “Aarhus & UNECE”-expertje”. Prent bovenstaande logo’s in. Surf dan naar Wikipedia. Vervolgens flux naar Groenerekenkamer.nl en lees de introductie bij de lezing die Pat Swords gaf op de 2e nationale ontgroeningsdag.

En dan BOEM naar WUWT naar het net gepubliceerde artikel: EU violates Aarhus Convention in ‘20% renewable energy by 2020’ program. Want, geloof het of niet, een VN-orgaan – te weten de UNECE – heeft uitspraak gedaan dat de EU de Aarhus Conventie overtreedt met haar bij de burger ondemocratisch door de strot geduwde 20% emissiereductiedoelstelling waardoor zowat de hele EU verandert in een gehaktmolen voor grote vogels.

De EU moet nu het hele 20% beleid afblazen en een nieuw democratisch proces op gang brengen om de Europese burger te informeren en te laten kiezen, of anders zal de UNECE de EU dwingen uit de conventie uit te stappen. Misschien dat sommige EU-politici met het nieuwe bloedrode boekje van het WWF in de hand niet treuren om een UNECE exit, maar anderen zullen toch nog geloven in de democratie en internationale rechtsorde? Hopelijk?

Meer politiek weer onder de streep!

Geert Wilders lees ajb mee! Als je in het komende campagnespektakel al van Europa de core issue gaat maken, neem dit dan even mee. Peper het in bij Sap, bij Pechtold, bij Samsom en alle anderen die bereid zijn ook Nederland te transformeren in een groeivernietigende energiekolchos.