Registreren bij een mooi FDP-klimaatsceptisch meisje

Met dank aan donaties van onze lezers, konden Hajo en ik naar het alternatieve klimaatcongres van de Duitse liberalen van de FDP: ‘Zwisschen klimakatastrophe und Okohysterie: sind wir noch zu retten’. Het begin van een opening van een klimaatdebat in Duitsland. Qua opzet een voorbeeld voor hoe we dat in Nederland ook moeten doen. Hajo blogt er over.

Ik laat hier in een reeks foto’s een paar opvallende slides zien, die CO2-beleid in perspectief zetten, en we sluiten af met onze borrel met dr. Benny Peiser van de Global Warming Policy Foundation, waarmee Hajo en ik tot in de kleine uurtjes CO2 opsloegen. (Paulaner Weizen)

Het congrescentrum van Hotel Maritim aan de Elbe: Dresden Altstatt op de achtergrond.

De veranderde realiteit sinds Kyoto: Europa is tweede viool geworden, Azie dicteert de CO2

Deze slide plukte ik uit de presentatie van FDP-Europarlementarier Holger Krahmer, de staafgrafiekjes zeggen genoeg.

Wind- en zonneenergie zijn de duurste vormen van CO2-mitigatie

Deze slide plukte ik uit de presentatie van de nog vrij jonge econoom (en dj), prof dr. Bodo Sturm over kosteneffectiviteit van klimaatbeleid. Je kunt nog beter het CDM-mechanisme toepassen of in emissies handelen…

Het werd een k. u. t. zomer, maar ik weet dat mensen van het KNMI die heetste zomer ook voorspelden in het blad Weer in 2007

CO2 in bierschuim opslaan met dr Benny Peiser van de Global Warming Policy Foundation

Benny Peiser is sociaal wetenschapper die werkte aan de Universiteit van Liverpool, een Israelische Duitser, die nu in Londen werkt voor het door Nigel Lawson opgerichtte GWPF: hij is buitengewoon succesvol geweest in de afgelopen 3 jaar met zijn Global Warming Policy Foundation en onze uitwisseling was bijzonder leerzaam, nuttig en aangenaam.

Waaruit andermaal blijkt hoe niet alleen de olieindustrie maar ook de zionisten deel van het complot zijn tegen Jan Paul van Soest en zijn redders van de planeet… Ook buitenaardse wezens hebben zich bij dit sinistere spel gevoegd gedreven door hebzucht en een drang het klimaat te ontkennen(zzzz)

Google GWPF en je ziet dat de meeste mede-internetters ook zochten naar ‘funding’.

Mijn dank gaat uit naar de sponsoren van onze trip, de oliedollars puilden uit onze zakken….