In Canada mag je ook wraak op de ijsbeer nemen met pijl en boog

Dankzij propagandafilms en advertenties met verdrinkende ijsberen, zitten we opgescheept met een geschatte 18 miljard euro kostend klimaatbeleid tot 2020, dat bij alle bezuinigingen (=lastenverzwaringen) volledig wordt ontzien door de Koefnoencoalitie.

Wraak! Schiet ijsberen dood op jachtvakantie
Maar….al jullie boze blanke burgers mogen wraak nemen op de veroorzakers van dit belastingleed: de regering van Nunavut verdrievoudigde voor 2012 het jachtquotum op ijsberen in de Westelijke Hudson Baai, zo vermeldt het persbericht van het Milieuministerie van Nunavut.
Nunavut reserveert 21 procent van de vele honderden afgeschoten ijsberen per jaar voor commerciele jacht: wraak!

Boek Nu!
Je kunt een commerciele jachtreis boeken via Polar Bear Hunting.net naar het land van de eskimo’s en zo’n klimaatmascotte eens goed te grazen nemen: wel ruim 15.000 dollar (of ietsje meer) meenemen, en bevalt dit bureau niet: informeer dan bij de concurrentie. Het afschottarief is ongeveer evenveel als we per gezin kwijt zijn aan klimaatbeleid tot 2020. Voor het redden van de ijsbeer.

Wij van Climategate.nl overwegen nauwe samenwerking met Polarbearhunting.net en houden u op de hoogte van eventuele speciale aanbiedingen voor deze ’toughest hunt on earth for the dedicated hunter’.