Radio Oranje: Mitt Romney kiest Paul Ryan als VP

De vlag kan uit nu  Mitt Romney als running mate heeft gekozen voor Paul Ryan. Als de alarmisten van thinkprogress moord en brand schreeuwen dan weet je dat het goed moet zijn. Climatedepot feliciteert Romney met zijn keuze en geeft dit handige achtergrondoverzicht. Ontheissues.org laat hierr zien hoe congressman Ryan de laatste jaren heeft gestemd rondom olie en energie. En Pierre Gosselin legt uit dat met name de inschatting van Ryan van het Climategate-schandaal spot on is.

Lees hieronder de belangrijkste quote van Ryan over climategate… Komt ie:

To the detriment of the American people, environmental issues have fallen victim to the hyper-politicization of science. The Journal Times editorial board sensibly cautioned both sides of the political divide against this unfortunate trend (“Science must trump spin,” The Journal Times, 12/3/09). At issue in the Journal Times’ recent editorial and on the minds of many Copenhagen observers are published e-mail exchanges from the University of East Anglia’s Climatic Research Unit (CRU). These e-mails from leading climatologists make clear efforts to use statistical tricks to distort their findings and intentionally mislead the public on the issue of climate change. The CRU e-mail scandal reveals a perversion of the scientific method, where data were manipulated to support a predetermined conclusion. The e-mail scandal has not only forced the resignation of a number of discredited scientists, but it also marks a major step back on the need to preserve the integrity of the scientific community. While interests on both sides of the issue will debate the relevance of the manipulated or otherwise omitted data, these revelations undermine confidence in the scientific data driving the climate change debates.

Tedje van Es zou zeggen: “Gooooeeeeed man!”

 

Door | 2013-09-07T10:08:16+00:00 12 augustus 2012|3 Reacties

3 Reacties

 1. Turris 12 augustus 2012 om 17:50- Antwoorden

  Vice-presidents, vaak de onzichtbare "Hekking" achter de USA presidenten. Zelden krachtige politieke bijdragers in hun ambtsperiode.

  Vaak daardoor politiek gefrustreerden, die een nog een tweede doel (President USA) in het leven gingen zoeken (Al Gorem gelukkig mislukt!). Negen vicepresidenten werden USA-president, nadat de zittende USA-president was weggevallen / vermoord.

  Wethouder Hekking: http://www.youtube.com/watch?v=DHhEa-wNgdE&fe

 2. Matthijs 13 augustus 2012 om 09:35- Antwoorden

  Hoe zeggen die Amerikanen dat ook alweer?

  Als er maar over je geluld wordt?

 3. Harry van Schalkwijk 13 augustus 2012 om 18:15- Antwoorden

  Ryan lijkt over Climategate beter geïnformeerd dan Romney.

  In een verkiezingsstrijd als deze gaat het natuurlijk niet alleen over klimaatbeleid en zeker niet om een citaat daarover van drie jaar oud.

  Ryans plan om te gaan morrelen aan Medicare, de medische voorziening voor ouderen, kan nog veel discussie opleveren en maakt de kansen van het Romney-Ryan ticket waarschijnlijk niet beter.

Geef een reactie