De Dode Zee, in de Rift Vallei die tot in Zuidelijk Afrika loopt

De Amerikaans-Zionistische Weer-Entiteit, bij beschaafde mensen bekend als American Meteorological Society heeft wraak genomen: Niet langer mag El Azizia in Libie de heetste plek op aarde heten, waar precies 90 jaar geleden liefst 58 graden Celsius werd gemeten.

Dode Vallei de warmste
Na een vergadering en publicatie in AMS heeft men die meting geschrapt: onbetrouwbaar. Nu is Greenland Ranch in Death Valley Californie weer de heetste plek op aarde, waar in 1913 liefst 56,7 graden Celsius werd afgetikt. Als ik Libisch klimatoloog was zou ik nu een Amerikaanse vlag willen verbranden…Maar dat ben ik niet. Dus daarom maar deze blog.

De mondiale elite kent haar prioriteiten
De koudste plek op aarde is de Zuidpool, waar bij mijn weten een fris windje van 90 graden onder nul werd afgetikt. Al met al zitten we op aarde dus met een temperatuur-range van 150 graden. Wij maken ons alweer 25 jaar druk over een gemiddelde opwarming over 150 jaar van 0,7 graden. Is ook belangrijk hoor.

Ik had geen foto van Death Valley: nooit geweest. Wel ben ik bij de Zionistische Vijand geweest, en daar heb ik deze foto geschoten van de Dode Zee. Zit ook weinig leven in, en het kan er ook best warm zijn, dus toch toepasselijk vindt u niet?