Radio Oranje: Romney drijft spot met klimaatgenezer Obama

November is niet ver weg meer. Romney is zijn achterstand op Obama geheel ingelopen. In tegenstelling tot wat je hier leest is de keuze van Paul Ryan als VP in de USA een gouden keuze gebleken. Ryan…. de financiële goeroe en uitgesproken klimaatscepticus. En nu drijft ook Romney zelf de spot met de klimaatgenezer Obama:

President Obama promised to begin to slow the rise of the oceans and heal the planet. MY promise…is to help you and your family.

Politico.com geeft hoog op van deze retorische knaller! Hierrr de hele acceptatiespeech.

Door | 2013-09-07T10:08:01+00:00 2 september 2012|7 Reacties

7 Reacties

 1. René Brioul 3 september 2012 om 09:50- Antwoorden

  Net als in de vaderlandse politiek helpt liegen!

  Romney heeft in de afgelopen 30 weken 533 leugens uitgebraakt…

  Zie: http://consciouslifenews.com/mitt-romney-document

 2. René Brioul 3 september 2012 om 09:59- Antwoorden

  En Paul Ryan is qua leugens verspreiden geen haar beter dan Romney.

  Zie: http://2012thebigpicture.wordpress.com/2012/09/02

 3. TINSTAAFL 3 september 2012 om 10:55- Antwoorden

  Retorische knaller? Ik vond het allemaal nogal vlak. En die Ryan is een regelrecht kado voor de democraten. Ik geloof dat er nog nooit een vice-presidents kandidaat zo gelogen heeft, haalt zo maar anderhalf uur van z'n beste marathon tijd af en meer dan 3/4 van zijn uitlatingen zijn half waar of gelogen. Deze man is véél te slick, zou jij een 2e hands auto van hem kopen?

  Hajo, je moet eens verder dan je neus kijken dan alleen het klimaat, al je eerdere kandidaten zijn al door de zijdeur afgegaan.

 4. Hajo Smit 3 september 2012 om 15:07- Antwoorden

  @TINSTAAFL: Ha dat is echt waar: al mijn hoopvolle klimaatkandidaten zijn idd voortijdig vertrokken. Toch lijkt me niets mis met een gezonde portie "hoop". Ik voorzie echt "change" als Romney-Ryan het gaan halen. En de peilingen bieden het stel een goede kans. Als Ryan de overheid terug wil brengen naar 20% van het GDP dan ben ik 100% voor! Er kan niet genoeg gehakt worden… maar ik heb heus niet overal verstand van… dus praat me bij…

 5. TINSTAAFL 3 september 2012 om 16:26- Antwoorden

  Als Ryan de overheid terug wil brengen naar 20% van het GDP dan ben ik 100% voor!

  Hajo, over GDP gesproken, TBTF (To Big To Fail) banken zijn een véél groter probleem. Na 2008 is het probleem alleen nog maar groter geworden. De Big 6 van de US (JPMorgan, Bank of America Corp., Citigroup Inc., Wells Fargo & Co., Goldman Sachs Group Inc. and Morgan Stanley) hadden bv in 1995 assets twv z'n 17% van US's GDP. Dit is inmiddels aangegroeid tot meer dan 60%! En als je internationale maatstaven aanhoudt dan zijn de assets van JP Morgan en Bank of America meer dan 4 BILJOEN! Dat is 50% meer dan de eerstvolgende buitenlandse bank.

  Ik heb het hier al vaker gezegd, de financiele catastrofes die op ons afkomen zijn onnoemelijk veel groter als het klimaatprobleem. Ten eerste zijn die werkelijk en ten tweede komen die veel eerder op ons af dan 3 mm stijging van het zeewater.

  Van geen enkele regering (zittende en aanstaande) hoor ik hoe deze problemen, die nu al 4 JAAR zichtbaar zijn, opgelost gaan worden. Komt het om dat Obama's financiele raadgevers veelal uit GoldmanSachs gerecruteerd zijn? Omdat ECB voorzitter een voormalige GoldmanSachs directeur is? Omdat de (ongekozen) premiers van Italie en Griekenland óók voormalige GoldmanSachs directeuren zijn? Wel, ik zou zo zeggen, beoordeel het zelf maar…

 6. Amadeus Gould 4 september 2012 om 09:15- Antwoorden

  Hajo mee eens.

  Bovendien komen veel van die fact checks – bij mij – een beetje “partisan” over. En dat is men bij verkiezingen in de US nu eenmaal wat sterker dan in polderend NL. En het is nog meer nietszeggendheid gladde praat dan hier.

  Eerlijk gezegd zag ik Ronald Reagan bij zijn uitverkiezing ook niet echt zitten…tijdens zijn presidentschap en nu daarop terugkijkend zie ik dat toch wel wat anders.

  Of ik een auto zou kopen van Ryan.

  Hangt van de auto af, de prijs, of de wagen kan zien en proefrijden. Lijkt me wel wat hoor zijn 5.5 meter lange 2.0 meter brede American V8-gasguzler met starre achteras 😉 en daar dan de binnenstad van bijv. Utrecht door te rijden om daarmee de groene wethouder een leuke burn out te bezorgen…

  . Ja het kost wel wat, maar voor je idealen moet je soms wat over hebben 😉

  M.a.w. als een winst van Romney /Ryan betekent dat het groene kamp hier te landen meteen in de stress schiet en zich daar vreselijk over opwindt…ach waarom dan niet 😉

 7. Amadeus Gould 4 september 2012 om 09:48- Antwoorden

  Ook nog wel aardig is deze link….

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/amerikaanse_ve

  Tja als men zich van Godwins gaat bedienen…

Geef een reactie