httpv://www.youtube.com/watch?v=YAuRrmSUQ08#!

Het is verbluffend om bovenstaande video te zien van alle momenten in alle Amerikaanse presidentiële en vice-presidentiële debatten sinds 2008 te zien waarop “global warming” en “climate change” aan bod kwamen en vaak zelfs uitvoerig aan bod kwamen. De video is gemaakt door alarmisten die met hun website climatesilence.org wilden zeker stellen dat hun “mondiale ergste crisis die de mens ooit heeft bedreigd” in het laatste debat alsnog genoemd zou worden. Vergeefs! Al Gore twitterde verbijsterd:

Where is global warming in this debate? Climate change is an urgent foreign policy issue

Rest de vraag of we in Nederland ook te maken krijgen met ernstige “klimaatstilte” of om een nieuw kleuterwoord van Obama te gebruiken een aanval van “Romnesia” bij Diederik Samsom. Wat ons betreft graag!