Vanochtend in de Volkskrant: bovenstaande cartoon van Collignon. Die was grappig geweest als één been blank en één been zwart was geweest. Maar nee, het past in de “framing” van het wereldbeeld van de Volkskrant dat Obama God is en Romney de Duivel. Nee, duivel  is te veel eer. Een sukkel. Een kluns. Die uitglijdt over een bananenschil. Welnu: Goedemorgen Volkskrant! Welkom in de realiteit! De CNN Poll is al duidelijk: 67% zegt dat Romney won tegen 25% Obama. 35% van zwevende kiezers zegt nu meer waarschijnlijk voor Romney te stemmen tegen 18% Obama.

Ik sliep vannacht op de bank voor de TV en had maar even moeite om wakker te worden om 3 uur. Daarna was het gewoon smullen van wat zich voor mijn ogen ontspon. Historisch! Lees even mee:

Romney was echt weergaloos. Atlas Shrugged! En de meest rake klappen die Obama kreeg waren op het gebied van zijn groene debakels. “It’s not even picking winners and losers – you pick the losers”. “4 billion a year tax deductions for the oil industry? And that should benefit Exxon Mobile? No, it goes mainly to small contractors like riggers. And your 90 billion of failed green stimulus to green companies like Solyndra is tens of years of fossil subsidies.” “With your 90 billion green waste we could have hired 2000 teachers!”

Ach welnu, kijk hieronder zelf maar…

Ook heel grappig die bewegingsstudies van het bovennoemde artikel:

Mij viel ook dat vreemde been van Obama op tijdens het debat. Zag er heel vreemd uit.

Obama neerbuigend.

Romney inspirerend.