Het bestaat de Raad van de Europese Unie in een persbericht aan te kondigen dat ze

    a. vrolijk reeds 7,1 miljard euro klimaatontwikkelingshulp over de balk smijten, zoals in Cancun voor 2010-2012 toegezegd

with 40.5% of the total to fund mitigation action (sponsoring NGO’s en dictators rond evenaar), 30.1% to support adaptation (sponsoring NGO’s en dictators rond evenaar) and 13.0% to support action to reduce deforestation and forest degradation in developing countries (sponsoring Wereld Natuur Fonds en consultingindustrie)

REDD is het meest onmogelijke kapjebosnietprogramma ooit uitgevonden, dat onder bureaucratie en corruptie nu al bezwijkt.

    b. op ramkoers verder gaan om PER JAAR 100 MILJARD DOLLAR aan klimaatontwikkelingshulp te spenderen aan corrupte dictaturen rond de evenaar, eventueel door ook private bedrijven met subsidie daarin te lokken

…goal of mobilizing jointly US$100 billion per year by 2020 in the context of
meaningful mitigation actions and transparency on implementation with a view to reducing
global greenhouse gas emissions so as to keep the increase in global average temperature
below 2 °C compared to preindustrial levels.

Er is volgens mij maar één begrip dat Eurobestuurders hebben voor de Europese burger: Fuck You. Welke kaviaaretende Eurocraat heeft dit opgesteld, terwijl zijn geslachtsdeel door een Brusselse stagiaire werd schoongemaakt?