Lees even wat Anthony Watts vandaag op de derde verjaardag van climategate en dus ook van deze website schrijft:

That one story created a much needed firestorm, and I’m proud to have played a part in letting the world know just what sort of people we are dealing with.

Ik wordt er ook een beetje sentimenteel van en daarom zijn felicitaties in de reacties van harte welkom voor Marcel Crok, Rypke Zeilmaker en mijn persoontje. Leuk is dat het politie-onderzoek naar de hack inmiddels verjaard is zodat de mysterieuze FOIA nu naar buiten zou kunnen treden. Of trakteert hij ons vlak voor COP18 in Doha op weer een paar duizend mails van de klimaatintelligentsia die dacht ons te gaan regeren.

Ondertussen is het echte breaking news dat de Nobelprijswinnende IPCC niet eens meer is uitgenodigd voor COP18! Ongekend. Ongehoord. Jacqueline Cramer draait zich om in haar graf. Oh nee, ze leeft nog. Lees hier in de Gulf-Times het hele verhaal. Pachauri zegt:

I don’t know what it is. The executive secretary of the climate change secretariat has to decide. I have attended every COP and the chairman of the IPCC addresses the COP in the opening session

Whoooeehaa! Wat kan hier achter zitten? Schaliegasbelangen van Quatar? Of heeft Pachauri gewoon afgedaan? Staat wat zinnigs over op WarwickHughes. Graag alle complottheorieën hieronder!