Klimaatonderzoekers voor het IPCC onderzoeken nu op Tasmanie ongekende klimaatmogelijkheden

We kennen natuurlijk Al ‘Airmiles’ Gore, milieuridder van het jaar 2006, tegenwoordig ook Al Jazeera Gore. Maar acteur Leonardo di Caprio, Al Gore de Tweede doet met dit citaat in Bild de gooi naar Milieuridder van het Jaar 2013, nu hij het acteren even moe is:

“Ik wil de wereld een beetje verbeteren. Ik ga over de hele wereld vliegen om mij in te zetten voor het milieu.”

IPCC onderzoekt invloed zomerklimaat op bikinidracht in Tasmanië
Het IPCC-klimaatcircus vergadert momenteel op het centraal gelegen en natuurrijke Tasmanië, onder de zomerzon. Dat eiland onder Australië waar je als geen andere plek ongestoord klimaatwetenschap kunt bedrijven met een glaasje CO2-bubbels in de hand. Nadat Werkgroep 1 eerder op Hawaii vergaderde. Ook zo’n plek waar je tijdens je onderzoek naar de invloed van golfhoogte op surfgedrag en zonnewarmte op bikinidracht tot verrassende klimaatconclusies kunt komen.

    IPCC werkgroep 1 tijdens haar sessie op Hawaii. Susan Solomon haar sprongservice liep erg stroef

    Het geeft zo’n warm gevoel te bedenken dat ze dat allemaal belangeloos voor óns doen. Welke cynicus beweert nu nog dat er geen goede integere mensen meer zijn…

Airmiles voor úw toekomst!
Wij hadden in Nederland al klimaatkosmopoliet Maas Goote van D66, die de wereld rondvliegt om ons te redden van klimapocalypse. We hebben Wouter van Dieren. Duurzame 100-nestor, die sinds de jaren ’70 als een Prins Bernhard met de mondiale jetset cocktailt om de onheilstijdingen van de Club van Rome te verkondigen. Waarna milieugroupies hem zijn bijdrage aan de bevolkingsgroei deden verwezenlijken.

Allen beheersen zij het vermogen om zonder enige zelfspot milieuridder te kunnen zijn. Tenzij ze in stilte in hun vuistje lachen. Dat móet toch bijna wel.. Ze heten toch niet allemaal Willem Schoonen van Dagblad Trouw?