Storm Sandy was wat Obama in de laatste dagen voor de verkiezingen in staat stelde de rug te rechten. Zoals verwacht komt hij na zijn herverkiezing met allerlei snode linkse plannetjes. Climate change is back! Het was evident in Obama’s state of the union. Nu komt Barbara Boxer met een wetsvoorstel voor een carbon tax. Al Gore’s ego stijgt tot recordhoogte. En Marco Rubio – de nieuwe ster van de republikeinen die helaas een forse anti-wetenschappelijke uitglijder had kort na de verkiezingen – zegt nu zeer goede dingen op Fox & Friends.

Ik maak er geen geheim van dat ik Obama’s einde en het ermee samenvallende einde aan de klimaathoax 4 jaar te vroeg verwachtte. We moeten wederom geduld betrachten. Ooit komt de mooie dag dat deze boze droom over is… Fred Singer geeft het nog tien jaar in een recent interview.