Het is koud door de opwarming van de aarde, ijs ontstaat als het heet is

De ambtenaarjournalisten van NOS-journaal- de grootste redactie van NL waar u verplicht aan meebetaalt- hoefden gisteren weer niks te doen: gewoon vertellen wat iedereen uit zichzelf ook al opmerkte en dat onthullen, ook de Leeuwarder Courant bracht gisteren deze onthulling op de voorpagina. Het is koud dit voorjaar, weer 5 minuten zendtijd ingevul en je ziet weer hoe onmisbaar de Nederlandse journalistiek van de oude overheidsgezinde media is.

Maar pas wanneer je deskundig en duurzaam bent zie je de werkelijke betekenis van dit alles:

ClubGreen (@ClubGreenNL)
25-03-13 22:35
De #bevroren #lente hebben we aan onszelf te danken: bit.ly/14qwLul #Arctic #sea #ice #loss #climate #change #frozen #spring

‘De Experts’van Club Green, een Yoga-lerares
Na Silent Spring hebben de doucheplassers van Groen Links nu ook Frozen Spring, het wordt nu kouder omdat het opwarmt en het is wéér onze schuld. Er zullen ongetwijfeld veel vrouwen bij Club Green zitten, en het ‘duurzaamheidsplatform’ zal wel subsidie ontvangen. Laat ik eens advies inwinnen bij één van ‘De Experts‘van CLub Green.

Cornelie Schoneveld
Kriya Yoga
Ananda Nederland
Cornelie Schoneveld is sinds 1994 op het pad van Kriya Yoga en sinds geeft sinds 1998 les in de beginselen van de Kriya Yoga.


Mevrouw de expert van Club Green koelt haar voedsel in een New Age-zweethut, en als ze wil opwarmen gaat ze naar de Noordpool. Ik bedoel: Hoe lang moet moet ik hier op Climategate nog tekstueel uit de heup schieten, om te tonen wat iedereen eigenlijk wel weet: dat ‘duurzaamheid’en het subsidiecircus daar omheen tenenkrullend is?

Plant een boom, eet, drink en geniet met je dierbaren en val anderen niet lastig. Hoe moeilijk is dat nou duurzame mensjes?