Feit: Er is géén opwaartse trend in de frequentie van orkanen mondiaal. Maar gelukkig voor mensen die hun brood verdienen met de AGW-doctrine, zijn er computers waarmee je dit feit in de échte wereld naar het rijk der MOGELIJKE fabelen kunt verwijzen.

Door voorspellingen te maken voor het comfortabel aan toetsbaarheid ontsnappende jaar 2100. Onder de aanname dat jouw modelaannames – waarbij het enkel warmer wordt door CO2- nu kloppen.

Het gaat harder herfststormen in 2100, áls het opwarmt zoals het IPCC gelooft
De KNMI-klimaatmodelleurs hebben een nieuw digispeeltje van de belastingbetaler/overheid gekregen om MOGELIJKE orkanen in 2100 in West Europa te voorspellen, zo meldt het KNMI in het bericht Zware Herfststormen in Europa door orkanen in warmer klimaat. Met hun nieuwe computermodel EC-earth zitten ze er voor 2100 nóg nauwkeuriger naast, nu in Geophysical Research Letters.

Als het warmer wordt, dan kan de straalstroom verder afzwakken. Als de wereld opwarmt zoals het IPCC gelooft- door haar CO2-tunnelvisie die invloed zon negeert- dán kan een tropische storm eerder de Nederlandse kust bereiken. In het jaar 2100. Misschien. Maar waarschijnlijk niet. Als een hond een koe was, dan had ze uiers. Beste Harry Geurts, hoeveel kostte dat k#tding, dat het KNMI dit wereldkundig moet maken?