Hee, bekende kop voorop de Televaag, zie de Duurzame 100.nl. Gezien de afkomst van de auteurs verwacht ik geen feitencheck of kwantitatieve toetsing van Minnesma’s beweringen over ‘duurzaam’: het ‘gevoel’ is goed dus ís het goed! En ze bedoelen het goed, dus daar ga je dan als kritische blogsmurf.

Minnesma is bruin of rood, maar niet groen
Kon ik maar zo naïef zijn, het is jaloersmakend, want je kunt gewoon blijmoedig instemmen met het horen van onzin. Helaas…Aan mensen als Minnesma zit geen toefje groen, want aan anti-CO2-campagnes is niets groens in de letterlijke zin van groen, bladgroen: je naait er planten juist mee.

Ja, grote smurf zegt altijd..Zei brilsmurf, en met een grote boog werd hij uit het smurfendorp geschopt. Maar het ís wel zo, geen speld tussen te krijgen ook al voelt dat niet goed, gezellig, hip, vrouwelijk en fris. Maar…Ik bén groen, en plant zo een kersenboomgaard op een braak stukje grond. Gewoon voor de lol en zonder ‘groen’ gel** of subsidie.