Gisteren, op de ochtend van een nieuwe ronde congressional hearings over global warming waar ook de smetteloze Judith Curry deze tekst sprak, verwaardigde kameraad Barack Obama zich bovenstaande tweet aan zijn 30.604.023 volgers te sturen. Zie hieronder de video die je ook op de presidentiële petitiepagina vindt waar je belandt  als je op de link in de tweet klikt.
Je hoort Obama ik meen in zijn overwinningstoespraak Sandy er met de haren bijslepen. Ik schreef al eerder over de voor mij overduidelijke link tussen Sandy, Obama’s “heldenrol” in de nasleep van de storm en zijn enorme verkiezingsoverwinning. Maar ik ben eigenlijk ook wel blij dat Obama en de ziekelijk glimlachende Joe Biden nog op hun posten zitten. Ik zie een ideologie liever in en uit zichzelf neerstorten dan door een regime change. Over 3 jaar kan dan een Republikein het werk van het officieel beëindigen van de klimaathype afmaken. En ja tegen die tijd zal ik er wederom over bloggen.