Met dank aan notrickzone.com die het weer had van Bjorn Lomborg. Doe zelf ook mee op www.myworld2015.org. Je zou denken dat Lomborg deze enquete heeft bedacht, maar het is echt de VN zelf. Als de VN doorgaat met dergelijke internetenquetes is er echt hoop voor de toekomst. Dat de democratie in het internettijdperk andere vormen gaat krijgen is natuurlijk zeker. Als de VN daar het voortouw in neemt dan is dat schitterend. D66 kan een voorbeeld aan nemen. Dit is beter en vooral sneller dan een referendum. Het belangrijkste is natuurlijk dat je de mensheid niet als een domme misleide massa ziet die door de elite voor zichzelf moet worden beschermd, maar als slimme groep van individuen met een hele goede collectieve antenne waar het werkelijk om gaat in de wereld en met een anti-elite firewall. Ben benieuwd naar het ervolg wat de VN gaat geven hieraan. Zoals bekend is het IPCC al niet meer welkom op de VN klimaatconferenties. Waar gaat dit heen?